The Warehouse Hotel, Singapore

Category
Hospitality
Photography
Christopher o’grady

Originally built over 100 years ago and situated along the Singapore River, The Warehouse Hotel has recently been renovated to an incredibly high standard by the Lo & Behold group, architects Zarch Collaboratives and design studio Asylum.

Astro lights were chosen as part of the lighting design scheme, seamlessly blending contemporary inspired finishing touches with the more traditional décor throughout the hotel. The striking design of the Enna Desk in a black finish can be found in bedroom suites and the hotel lobby area, while the Enna Square reading lights in a black finish provide perfect bedside reading illumination for hotel guests. Photo credits: Christopher O’Grady Photography

Forgotten password

If you've forgotten your password, enter your email in the form below and we'll send you instructions to set a new one.